Gondolatok

SÁRGABARACKOS KREATÍV FOTÓZÁS

Az utóbbi hetekben nem nagyon aktívkodtam a blogon. Ennek az volt az oka, hogy elvesztettünk egy nagyon fontos személyt az életünkből. Drága Apósom után a kertünkben lévő gyümölcsfák maradtak, amik soha nem látott terméssel emlékeznek ültetőjükről. Ajándék ez számunkra, és tudom, hogy örül fennt minden egyes elrakott üvegnek, amiben még az ő szorgalmas keze munkája van. Befőzéssel teltek hát az elmúlt heteink a gyászban.

Ezt a fotósorozatot még pár héttel korábban készítettük Tamással. Szerettük volna megörökíteni a bőséges termést. Ahogy már korábban írtam, az előző heteink a sárgabarack jegyében teltek. Leszedtük a kertben lévő fát, amiből lekvárt főztünk, majd estefelé átmentünk Tamás nagyszüleinek kertjébe, ahol hirtelen felindulásból készítettünk pár igazán barackos, nyárköszöntő fotót. Épp akadt egy színben is passzoló ruhám, amit hozzá illő témával örökíthettünk meg, szóval minden egybevágott egy jó anyag készítéséhez 🙂 Nem vagyok éppen egy nyár típus, de azt hiszem, Tamásnak sikerült belőlem kihoznia a maximumot smink és különösebb hajkreáció nélkül is 🙂

Ha már barack, akkor összegyűjtöttem Nektek az oldalon található kajszibarackos recepteket, így egy helyen vannak rögtön, nem kell keresgélni 🙂 Találtok köztük gluténmentes, tejmentes és szimplán cukormentes alapanyagokból elkészített süteményeket, tortákat, és egy alap lekvár receptet, amit aztán sokrétűen fel tudtok használni egyszerűbb desszertekhez.

Mindenmentes sárgabarack lekvár alaprecept

Gluténmentes sárgabarackos túrótorta

Gluténmentes sárgabarackos Kossuth kifli

Gluténmentes kecskeméti sárgabarackos kölestorta

Túrópuffancs-túrófánk sárgabarack lekvárral

Glutén-és tejmentes linzer sárgabarack lekvárral

Sárgabarackos-túrós sajttorta

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply